English version here!
English
Egyszerű megj.
aura gnes zerzői ldala
Köszöntés
Magamról
Bori világa
Karakterek
Vélemények
Túlontúl
Vámpírok múzsája
Átkozott balszerencse
Lidércnyomás
Lángmarta örökség
Embertelen jó
e-novellák
Sajtó
Könyvek
Extrák
Fan Art
KapcsolatVélemények, recenziók


lsőkönyves magyar szerzőként nem volt könnyű megismertetni a nevemet az olvasókkal. Magyarországon nagyon sokan viseltetnek előítéletekkel a magyar nevű írókkal szemben; ráadásul a vámpíros könyvek piaca is meglehetősen telített, és ez szintén nehezíti az érvényesülést. Nagyon sokat köszönhetek azon olvasóimnak, akik blogbejegyzéseikben megfogalmazott véleményükkel támogatták az első igazán magyar vámpíros regénysorozatot.

Tudom, sokan először idegenkedtek attól, hogy egy alternatív Magyarországon játszódó regénysorozatba kezdjenek, magyar nevű szereplőkkel, a magyar rögvalóságra is reflektáló fantasztikus háttérrel. Éppen ezért külön örömmel tölt el, hogy azok, akik bizalmat szavaztak a köteteknek, nem csalódtak, sőt, a magyar háttérvilágot a regény egyik erényeként tartják számon.

„A könyv legnagyobb „egzotikumát” az adja, hogy annyira jellegzetesen magyar, a málnapálinkától és a Suzuki szolgálati kocsitól kezdve a mentalitáson át a bürokratikus ügymenetig.” (Hollóssy Amadea)

A háttérvilág egyedi színezetéhez nem csupán a magyaros motívumok járulnak hozzá, igyekeztem karaktereimet minél szélesebb tudással – no és humorérzékkel – felvértezni. Köszönöm, hogy ezt is értékeltétek!

„Nagyon feldobja a regényt és egyúttal ki is emeli a többi vámpíros-vérfarkasos könyv közül ez a széleskörű irodalmi, történelmi, egyiptológusi műveltség.” (Odett, moly.hu)

„Izgalmas cselekmény, ahol mindig kapunk egy kis meglepetést, jól megírt és pergő párbeszédek (Bori-Attila kettős mindent visz), remekül felépített háttér és hangulat.” (Hiranneth)

em titkolt szándékom volt, hogy ne csak női olvasókat szólítsak meg, hanem férfiak számára is élvezetes olvasmánnyal rukkoljak elő, és szerencsére nem kellett nagyon sokat várnom arra, hogy férfiaktól is érkezzenek lelkes értékelések.

„hímek is bátran belekezdhetnek.” (Az Olvastad már? blog férfi tagja)

„Ezzel a könyvével a mi kis blogunkban az írónő az első magyar regényíró, aki bekerült mindkettőnk értékelése alapján a kiváló kategóriába.” (Az Olvastad már? blog férfi tagja az Átkozott balszerencséről)

zek a könyvismertetők rengeteget segítettek és segítenek abban, hogy minél több olvasóhoz elérjen a sorozat híre, és minél többen szavazzanak neki bizalmat. Köszönet minden egyes dicsérő szóért, mely tovább ösztönöz az írásra – és minden építő kritikáért, mely segít még jobbat alkotnom. Hálás vagyok azért a bizalomért és szeretetért, melyet folyamatosan kapok a visszajelzésekben.


Túlontúl
Vámpírok múzsája
Átkozott balszerencse
Lidércnyomás
Lángmarta örökség
Embertelen jó
e-novellákCreative Commons License