|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Vélemények, recenziók
Embertelen jó
“
Az egész kötet egyedi, ötletes, gondolatébresztő és fantáziaszárnyaltató, közben pedig érzelmekkel és intelligens humorral keresztbe kasul átszőtt
rémségek és furcsaságok kicsiny boltja. Ajánlom a műfaj(ok) kedvelőinek és nem annyira kedvelőinek egyaránt!
”
(Miamona - 2015. március 2.)
Mert ez nem csak Embertelen jó, de félelmetesen jó! Ki gondolta volna, hogy a fővárosban töltött első szedett-vetett, mégis talán a szívemnek legkedvesebb karácsonyt egy vámpíros történet fogja felidézni bennem... Azt is mondhatnám, vérig hatódtam!” ![]() ![]() ![]()
A novellák könnyűnek látszanak, de aztán mégis azon kapod magad, hogy rajtuk rágódsz, nyomukban beköltözik veled a szívedbe valami ragacsos szomorúság. Talán azért, mert a fantasy / sci fi és egyéb spekulatív műfajok álarca alatt ezek a történetek mind nagyon valóságosak.” ![]() ![]() ![]()
egy összeszedett, gyönyörű borítós, kerek történetekből álló, sokszor érzelmileg elsöprő novelláskötetet kapunk. (...) Egy kötet varázslattal, technológiával, ami elbűvöl, magával ragad, és megvilágítja az igazságot...” ![]() ![]() ![]()
Gaura Ágnes többféle típusú novellát "halmozott össze" ebben a kötetben, de azért vannak közös jellemzők. Igen jól dolgozik a meglepetés faktorral, nem egy novella végén nevettem vagy szisszentem fel a váratlan fordulattól.” ![]() ![]() ![]()
Ez elképesztően sokszínű és hihetetlenül jó volt!” ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |