|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Vélemények, recenziók
Átkozott balszerencse
„
Az előző rész sava borsát is Attila és Bori heves személyisége és nem mindennapi kapcsolata adta, és ez fokozottabban igaz a folytatásra. A jelenetek,
melyekben együtt szerepelnek, egyszerűen fenomenálisak, izzik a levegő, hasítanak a szócsaták, ám hiába tűnik úgy, hogy legszívesebben seggberúgnák
egymást, mégis érezni, hogy aggódnak a másikért, mivel Borit balszerencse üldözi, egy eltéved virágcserép sitty sutty elteheti láb alól, Attilának pedig gondjai
vannak a képességeivel, nehezen kontrollálja magát, ami szánalmassá teszi mindennapjait.
” Közepesen akciódús a könyv, talán valamivel lassabb folyású mint az előző, de cserében sokkal jobban megismerjük a karaktereket, ami nekem nagy élmény volt.
(Titti Olvastár, 2013. február 19.)
a történet úgy sodor előre, mint egy Attila általi keltett ciklon, miközben még mindig isteni a humora, megvan a nyomozás élménye, és egyszerűen a kézbe ragad...” ![]() ![]() ![]()
A korábban megrajzolt világ tovább színesedett, feltárult táltosunk és a Hajós dinasztia féltve őrzött titkainak egy része, valamint a vámpírok egyik ősi rituáléjára és annak hatásaira is magyarázatot adott a regény. Tette mindezt úgy, hogy olvasás közben végig mosoly ült az arcomon, mert poénokban és utalásokban most sem volt hiány.” ![]() ![]() ![]()
Az előző rész sava borsát is Attila és Bori heves személyisége és nem mindennapi kapcsolata adta, és ez fokozottabban igaz a folytatásra. A jelenetek, melyekben együtt szerepelnek, egyszerűen fenomenálisak, izzik a levegő, hasítanak a szócsaták” ![]() ![]() ![]()
Na és a humor sem hiányzott belőle, főleg Bori részéről! Néha már a könnyem is kicsordult, pedig velem ez nevetés közben nagyon ritkán szokott előfordulni.” ![]() ![]() ![]()
Kellemesen feltöltött, jó látni, hogy manapság is vannak jó magyar írók, mindenképpen olvasásra ajánlott a könyv, ha valami könnyed, humoros olvasmányra vágysz (vámpírtéma ide vagy oda).” ![]() ![]() ![]()
Egyre jobban belelátunk Attila (Bori főnöke) életébe is, hátterébe, családi dolgaiba. Az írónő addig bonyolítja a dolgokat, míg a végén egészen meglepő dolgok derülnek ki...” ![]() ![]() ![]()
Könnyed, humoros, ugyanakkor érdekes és nagyon ötletes történetet vehettem a kezembe, amely a szórakoztató jellege mellett rengeteg rejtett információt és finom utalást is tartalmaz a figyelmes olvasó számára. A piacon fellehető urban fantasy kínálatban mindenképpen üde és egyedi színfoltot jelent a regény.” ![]() ![]() ![]()
Az biztos, hogy Gaura Ágnest felvettem a kedvenc íróim közé. Nagyon bírom a hasonlatait és a gördülékeny, olvasmányos, humoros írását.” ![]() ![]() ![]()
Ez a könyv számomra letehetetlen volt. Minden elismerésem Gaura Ágnesnek, mert olyat alkotott, ami beszippantja az olvasót” ![]() ![]() ![]()
most is magával ragadott, és minden betűjét imádtam.” ![]() ![]() ![]()
A könyv olvasmányos, gyorsan peregnek a lapok, és mikor lapoztam egyet, és ott vigyorgott rám szinte nyelvet öltve a "Vége a 2. kötetnek" felirat a lap alján, nemigen akartam hinni a szememnek.” ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |